Meestgestelde vragen over het Expertplein

Hieronder vind je de meestgestelde vragen over het Expertplein.

Heb je een andere vraag of is jouw vraag niet beantwoord? Stuur dan een bericht. We beantwoorden met alle liefde jouw vraag!

Vind hieronder jouw vraag

Het Expertplein is een platform met talloze non-fictie boeken over verschillende onderwerpen. Je kunt er boeken lezen, maar ook de samenvatting van het boek in 1 uur beluisteren. Ook vind je bij elk boek handige extra's om helemaal in het onderwerp te duiken. Het Expertplein is een initiatief van Uitgeverij Expertboek. 

Op het Expertplein kun je alle boeken lezen. Heb je geen zin om boeken te lezen maar wil je wel je kennis op peil houden? Je krijgt ook van elk boek een samenvatting in 1 uur. Ideaal om naar te luisteren tijdens het sporten, wandelen, autorijden of koken. Daarnaast ontvang je van elke auteur mooie extra's zoals video's, MP3-bestanden, interviews, artikelen, etc. 

Het werkt heel eenvoudig:
1. Kijk welke boeken je interessant vindt. Op deze pagina vind je alle boeken die momenteel beschikbaar zijn op het Expertplein. Klik op de cover om te zien welke extra's je bij elk boek krijgt.  
2. Regel eenvoudig je toegang tot alle boeken. Klik op de knop 'Ja, ik wil toegang tot alle boeken' en betaal veilig via onder andere iDEAL. Na betaling ontvang je een factuur en heb je meteen toegang tot alle boeken!
3. Bepaal zelf hoeveel kennis jij wilt en op welk moment. Log in en kies boeken die jij interessant vindt. Beluister het 'Boek in 1 uur', blader door het boek of lees het hele boek. Profiteer ook van de extra's die je bij het boek krijgt. Je hebt 24/7 toegang tot alle boeken.  
4. Als je wilt, kun je ook meedoen met de Experttalks. Elke maand is er een Expertalk waarbij een aantal Experts van het Expertplein met elkaar in gesprek gaan. Je kunt van tevoren vragen insturen of live meeluisteren. Check de Agenda.

Jazeker! Er worden met regelmaat nieuwe boeken toegevoegd aan het Expertplein. 

Opzeggen is heel simpel: het enige wat je hoeft te doen, is een e-mail te sturen naar info@expertplein.com. Wij zorgen er dan voor dat je account wordt opgezegd. Het Expertplein hanteert een opzegtermijn van 2 weken als je per maand betaald en 2 maanden als je per jaar betaalt. Na opzegging ontvang je een bevestiging. We reageren binnen 3 werkdagen op jouw e-mail.

Nee! Als je nu instapt, betaal je € 6,- per maand of € 57,- per jaar, (excl. BTW), zolang jij lid blijft. Er gelden voor jou dus geen prijsverhogingen, als je nu instapt.